Tuesday, August 31, 2010

Gay dan perutusan kemerdekaan


“Saya fikir tinggal di Amerika di mana sebuah negara yang wujud pemisahan antara gereja dan negara. Tatapi itu semuanya adalah penipuan… Semua melakukan diskriminasi undang-undang terhadap kami dan mereka mengunakan nama Tuhan untuk menafikan hak kami.Mereka menjadikan kami kaum minoriti kelas kedua lebih rendah dari kaum kulit hitam.” Luah seorang pengamal hubungan sejenis apabila membicarakan mengenai kemerdekaan seperti di petik didalam sebuah laman.

Kelompok Gay biasanya akan meluahkan kekecewaan terhadap undang-undang dan peraturan yang dianggap mereka sebagai tidak adil. Kebiasaanya alasan keadilan, kebebasan dan hak asasi sebagai manusia selalu dilontarkan oleh kelompok ini untuk meluahkan kekecewaan apa yang dialami.

Kata pengamal gay tersebut lagi “ Saya membayar cukai , saya mematuhi undang-undang lalu lintas , saya cuba untuk membantu sesama manusia tetapi tidak ada yang mahu membantu saya dalam menyediakan dokumen insuran untuk pasangan saya ( Pasangan gay) , Saya menuntut hak saya untuk mendapatkan kesemua tersebut.”

“Dulu aku suka menyambut hari kemerdekaan, merayakan kemerdekaan kita, tetapi tidak lagi kerana tidak ada kemerdekaan daripada perjuangan terus-menerun. Kami sesunguhnya belum merdeka dan membebaskan diri dari kezaliman namun kami tetap akan terus berjuang dan saat mendapatkan hak-hak kami mungkin aku akan sekali lagi dapat merayakan Hari Kemerdekaan.

Apa kebebasan gay untuk kita merayakan Hari Kemerdekaan?

Apa kebebasan gay untuk kita merayakan Hari Kemerdekaan?

Rujuk Sini dan sini luahan seorang Gay yahudi bernama Scot di Amerika.

Kalau kita meniliti kelompok gay ini, biasanya apa yang diperjuangkan oleh mereka adalah hampir sama iaitu inginkan kebebasan, erti kebebasan pada mereka diterjemahkan sebagai memiliki hak sama dengan jantina lain dan bebas melakukan sebarang perkara tanpa sekatan.

Penggunaan kata hak asasi dan perjuangan membela rakyat juga selalu digunakan bagi mengabui mata umum untuk membenarkan perjuangan mereka.

Sunday, August 29, 2010

LGBT Asia akui Anwar adalah GaySebuah laman Gay Asia Fridae.com pernah menyiarkan artikel bertajuk Wouldn't it be easier if Anwar were really gay? Ia dihasilkan juga oleh seorang Gay benama Alex Au, beliau merupakan aktivis gay lebih dari 10 tahun dan salah satu pengasas People Like Us (PLU) di Singapura. Istilah PLU kini digunakan oleh masyarakat gay sebagai kata gantian kepada istilah Gay yang dianggap agak fobia di kalangan umum.

Artikel yang diterbitkan pada Julai 2008 sejurus kes liwat Saiful dan Anwar kecoh di khalayak umum, telah menyingkap dan membincangkan samada Anwar benar-benar lelaki Gay ataupun tidak. Dengan membincangkan sorotan tuduhan liwat Anwar Ibrahim ke atas Saiful Bakhari dengan kaitan peristiwa politik di Malaysia hinggalah kepada kaitan masyarakat Malaysia dan Asia yang masih belum mampu menerima seorang pemimpin Gay.

Alex Au juga mempersoalkan adakah Gay tidak mampu untuk dilantik sebagai pemimpin masyarakat hingga menyebabkan masyarakat khususnya orang melayu di Malaysia menolak pemimpin yang telah disahkan Gay.

Dalam perenggan akhir artikelnya di dalam keadaan kecewa beliau seolah mengakui Anwar memang Gay namun tuduhan ke atas Anwar akan menyebabkan ramai pihak bersimpati terhadap ketua Umum Parti Keadilan Rakyat tersebut.

Menariknya dari respon pembaca Fridae terhadap artikel tersebut kita akan dapat membaca pelbagai reaksi dan pandangan terhadap Anwar Ibrahim.

Ada yang mengatakan Anwar menjadi mangsa fitnah politik, ada yang membincangkan mengenai Saiful Bukhari yang dikatakan bukan Gay kerana telah melaporkan dirinya diliwat kepada pihak berkuasa ( menurut salah satu komen, gay sesekali tidak akan laporan polis dirinya diliwat) dan ada yang memuji keberanian beliau.

Selain itu ada juga yang membela Anwar Ibrahim dengan mempersoalkan “Jadi bagaimana kalau dia (Anwar) gay? atau biseksual? - Setiap orang mempunyai hak untuk menjadi Gay” kata penyokong Anwar di dalam tersebut.
Sementara itu seorang ahli Fridea bernama lingzhi mengatakan mungkin banyak sebab untuk Saiful diliwat oleh Anwar Ibrahim, namun pada pandangannya berdasarkan Gaydar ( seakan suatu radar (perasaan) dimiliki oleh kelompok gay untuk mengenalpasti kelompok gay) pewatakan Anwar adalah gay ataupun biseksual.

Lingzhi juga mengatakan Anwar mungkin terikut dengan gaya pemimpin Greek Purba yang sukakan layanan lelaki muda, namun pada masa yang sama mempunyai keluarga seperti pasangan normal lain.
Manakala seorang ahli lain iaitu StrmatureBtm dalam ruangan respon mengatakan
“Aku mendengar desas-desus bahawa Anwar kembali menjadi Gay pada tahun 1991 ketika berhibur di KL” . Dia juga mengatakan sebagai seorang sudah berpengalaman dalam kehidupan Gay dia tahu segalanya mengenai perkara tersebut.

Walaupun banyak juga pandangan yang mengatakan Anwar adalah mansa politik tetapi secara keseluruhannya mereka mengakui Anwar seakan terlibat dengan pelakuan liwat tersebut. Cuma mereka mengkritik tindakan pemerintah Malaysia yang mendikrimansi kelompok gay lesbian tidak seperti di negara lain seperti Thailand yang pernah mempunyai Raja dan Perdana Menteri gay.

Thursday, August 26, 2010

DI Sebalik isu Malaysia dan Indonesia: Anwar dalang utama?Kalau di tanya siapa yang gembira dengan hubungan tegang antara Malaysia dan Indonesia hari ini, orang itu sudah tentu Anwar Ibrahim.

Anwar selalu mendewakan Indonesia dengan mengatakan negara tersebutlah negara Demokrasi sebenarnya, seolah semua yang ada di Indonesia semuanya hebat segalanya, gara-gara perjuangan rakan-rakannya seperti Abdulrahman Wahid dan Amin Rais mencapai kemuncaknya.
Indonesia pasca reformasi 1998 menyaksikan industri media tidak lagi mampu dikawal oleh pemerintah Inodonesia atas faktor kebebasan bersuara, George Soros sewaktu tahun2 awal ledakan reformasi telah membawa masuk dana yang besar beratus juta untuk menguasai dunia media di Indonesia sehingga menyaksikan beliau membiyai salah satu satelit yang digunakan oleh banyak stesen TV di Indonesia.
Kuasa media Asia yang berpangkalan di Singapura dan Hong Kong juga dari sehari ke sehari telah mula menguasai kepentingan dalam stesen televisyen dan industry akhbar negara tersebut. AKhirnya kini telah menyaksikan kebanyakan stesen TV di Negara tersebut dimiliki oleh pengamal media luar yang ada kaitan dengan kepentingan Soros ataupun Rupert Mudorch.
Dan sejak itu juga kita menyaksikan media Indonesia seringkali cuba membakar hubungan antara Malaysia dan Indonesia.

Benda yang kecil dihangatkan, perkara yang sepatutnya boleh diselesaikan di heret hingga dipolitikkan dan menyebabkan kedua Negara menjadi rengang. Itulah kejayaan musuh kepada Malaysia dan Indonesia, yang sudah pastinya tersenyum lebar kerana dua Negara serumpun itu terperangkap dengan mainan ciptaan mereka.

Harus di akui juga media yang dikuasai oleh syarikat dari Singapura dan rangkaian Soros juga selalu mewujdukan persepsi terhadap kedua Negara. Sifatmedia ini tidak ubah seperti peranan AL jazera di Negara Timur Tengah yang memainkan peranan sehingga - mewujudkan pelbagai isu dan memecahbelahkan negara arab.

Cuba perhatikan corak pemberitaan di akhbar RIMANESW jelas cuba memprovokasi Malaysia dan pada masa yang sama cuba memberikan imej yang baik kepada Nurul Izah ekoran isu mencemarkan nama negara berkaitan tuduhan liar ke atas Kapal Selam milik ATM. Bukanlah ini jelas membuktikan media Indonesia cuba campur tangan politik Malaysia.

Sebelum terletusnya isu antara Malaysia dan Indonesia ini, Anwar telah mengarahkan Nurul Izah dan Nik Nazmi ke Jakarta Indonesia.

Di Indonesia dikatakan Nurul Izah sempat mengadakan perjumpaan dengan media Kompas, Rimanews dan juga Jakarta Globe.

Di Jakarta Globe Nurul dan Nazmi berjumpa dengan anak pemilik kepada akhbar tersebut, iaitu John Riady yang mewarisi kekayaan daripada ayah dan Datuknya James Riady dan Mochtar Riady dari kumpulan Lipo Bank.

Lippo bank pernah didapati bersalah oleh kerajaan Amerika Syarikat suatu ketika dahulu kerana pernah menyumbang kewangan berpuluh juta dolar kepada tabung pilihanraya Parti Demokrat yang sewaktu itu Al Gore sedang berada di posisi calon Naib Presiden Amerika Syarikat.

Kini yang jelas berdasarkan situasi semasa media-media Indonesia yang ada kaitan dengan Soros dan Al-Gore sekali lagi didapati cuba memecahbelakan keharmonian Malaysia dan Indonesia.

Dengan panasnya hubungan bilateral Malaysia dan Indonesia ini, Anwar tentu tersenyum lebar serta gembira dengan perkembangan semasa, semoga pimpinan Malaysia bijak mengendalikan situasi ini sekiranya tidak mahu terjerat dengan permainan Anwar Ibrahim.

Wednesday, August 25, 2010

Anwar diburu Mossad ?

Anwar bersama- sama proksi Yahudi Zionis di NED , dari kiri 1. Anwar Ibrahim 2. Lorne Craner (Yahudi), Presiden IRI (International Republican Institute) 3. Carl Gershman (Yahudi), Presiden NED 4. Kenneth Wollack (Yahudi), Presiden NDI (National Democratic Institute)
5. John D Sullivan, Pengarah Eksekutif CIPE (Center for International Private Enterprise)Hebat betul Anwar Ibrahim dahulu dijajanya ada pihak ingin menyuntiknya dengan racun Arsenik, selepas itu ancaman Virus HIV sewaktu ditahan, selepas terlibat kes liwat dengan Saiful Bukhari tekinjit-kinjit melarikan diri ke kedutaan Turki atas ancaman keselamatan kini mewawarkan kepada dunia Antarabangsa bahawa dirinya diancam oleh agensi perisikan Israel Mossad bak kata anaknya Nurul Izah kepada akhbar Tempo Indonesia.
Apabila ditanya wartawan tempo :- (klik sini )

Mengenai isu lobi Zionis, apa benar Anwar diburu oleh Mossad?
“Kami mendapat (ancaman melalui) e-mail dan sebagainya.”

Bagaimana seorang ahli perundangan boleh mengeluarkan dakwaan mendapat ancaman hanya melalui kenyataan tidak berasas dan tanpa bukti diberikan? mengalahkan kanak-kanak sekolah rendah.

Dalam penipuan dunia siber hari ini, sesiapa sahaja boleh mendakwa menerima ancaman dari pihak lain kerana email mampu dimanipulasi oleh sesiapa. Kalau Nurul Azizah berani sila siarkan email tersebut untuk tatapan umum.

Kalau benar Mossad ingin memburu Anwar sekeluarga tentu ada penyebabnya seperti mana tindakan Along (ceti haram) memburu mangsa atau peminjam yang enggan membayar hutang pinjaman.

Dalam konteks Anwar sebenarnya langsung tidak ada asas golongan Mossad untuk memburunya, lebih-lebih lagi Mr. Paul Wolfowitz dan Al Gore sentiasa menjadi penjamin kepada dirinya, berdasarkan kenyataan terbaru kedua tokoh Neocon tersebut kepada umum baru-baru ini untuk mendesak Obama melakukan tekanan kepada Malaysia ekoran kes liwat Anwar Ibrahim.

Tiada siapa pemimpin umat islam di Malaysia pernah mengunjungi ketua kumpulan yahudi Zionis di Amerika Malcom Hoenlien, tetapi Anwar sewaktu “ Anwar Apology Tour” sebaik memijakkan kaki ke Amerika terus memecut laju menuju ke pejabat Yahudi Amerika untuk bertemu tokoh tersebut.

Bukankah wujud keraguan berkaita pertemua kedua tokoh tersebut, lebih-lebih lagi Anwar lansung tidak melaporkan perkembangan tersebut di dalam laman yang dimilikinya.
Apa yang pasti sebenarnya tindakan Nurul Azizah melaporkan kepada dunia bahawa ayahnya sedang diburu Mossad kerana ingin melindungi aktivitinya di Indonesia.

Pemergian Nurul ke Indonesia adalah lebih kepada aktiviti memulihkan imej Anwar Ibrahim dan memikirkan strategi bagaimana menyatakan misi menjatuhkan kerajaan sedia ada di Malaysia.

Dengan bangganya beliau memaklumkan dia dan Nik Nazmi berjumpa dengan Anes Basdewan Rektor Universiti Paramadina, walhal seharusnya umat islam berasa jijik dengan tindakan kedua pimpinan muda PKR tersebut kerana telah pergi menyembah ke pusat islam liberal dan Pluralisme di Indonesia.

Universiti Paramadina ditubuh oleh tokoh Islam liberal Indonesia Nucolish Majid dan diberi peranan oleh barat untuk memainkan peranan dalam pengkajian pluralism dan Anes Basdewan merupakan anak didik kepada Nucolish Majid.

Konotasi kujungan Nurul Azizah k etas Anes Basdewan sebenarnya telah membuktikan Anwar sebenarnya adalah pengkagum Cak Nur dan Islam liberal.

Anwar takut sekiranya umum mengetahui beliau mempunyai hubungan jelas dengan Cak Nuk dan Islam liberal, oleh itu diarahkan Nurul Izah dan Nik Nazmi ke Indonesia.

Anwar sebelum ini secara konsisten dalam isu kalimah Allah menuntut agar ia dibenarkan digunakan oleh orang bukan islam, walaupun Timbalan Musyidul Am PAS Dato Harun Din mengatakan kufur jika ada umat islam menyokong isu tersebut.

Sementara iti di Pulau Pinang pula akhir-akhir ini kecoh isu khatib mendoakan kesejahteraan ke atas Lim Guan Eng, manakala Nik Nazmi telah mengeluarkan kenyataan bahawa hudud tidak boleh di laksanakan di Malaysia. Peristiwa ini sebenarnya sedikit sebanyak telah menjelaskan siapa itu Anwar dan Siapa itu PKR dan perkaitan dengan agenda islam liberal dan pluralisme agama di Malaysia.
NED melalui pelbagai organisasi dibawahnya telah banyak memberi bantuan kewangan dan khidmat nasihat untuk memastikan kelompok islam liberal di setiap negara sasaran berjaya mencapai misi yang ditetapkan.
Jesteru itu untuk apa sebenarnya Anwar diburu Mossad sedangkan Anwar diperalatkan yahudi untuk menguasai dunia islam, melainkan ada hutang besar yang belum dilunaskan oleh Anwar kepada kelompok Yahudi Zionis di seluruh dunia.

Tuesday, August 24, 2010

Anwar & jaringan lelaki bengkok


Belum pernah lagi mana-mana pemimpin di Malaysia terkait dengan kisah manusia dua alam, hatta di dalam sebelah kerajaan ataupun pembangkang. Walaupun pada mulanya agak sukar umum untuk mempercayai tuduhan kepada bekas Presiden Abim tersebut. Namun lama kelamaan tingkahlaku dan perkembangan semasa menunjukkan Anwar semangnya lelaki bengkok yang berpura-pura menjadi lelaki Straight.

Lelaki straight biasanya langsung tiada nafsu terhadap sesama jantina, malah jalinan persahabatan pun terdiri dari kenalan lelaki yang normal sahaja.

Namun apabila kita meneliti watak Anwar Ibrahim timbul satu pertanyaan mengapa beliau mempunyai hubungan erat dengan pelbagai lelaki dua alam dan bersifat bengkok seperti Sukma Damawan yang merupakan seorang lelaki metroseksual dan dianggap sebagai adik angkatnya.

Selepas itu beliau suka melantik lelaki muda yang mempunyai personality menarik sebagai pembantu peribadinya, dari Azmin Ali kekasih gelapnya hinggalah kepada Saiful Bukhari sebagai pembancuh kopinya, tindakan beliau tersebut sebenarnya lebih merupakan kepada ciri-ciri perwatakan lelaki bengkok.


Malah tukang urutnya bernama Rashid pula juga dikaitakan manusia dua alam, itu tidak termasuk tukang jahit pakaiannya Mior yang juga dari sepsis yang sama.

Di luar Negara beliau mempunyai hubungan rapat dengan Desmond Tutu tokoh pejuang hak kelompok Gay,Paul Martin, Jeremy Corbyn, Mary Ronbinson, Micheal Danby hinggalah kepada Musdah Mulia dan beberapa nama lain yang kesemuanya merupakan pejuang hak asasi golongan gay lesbian di seluruh dunia.

Al Quran jelas menyatakan bahawa pelakuan golongan gay tidak diterima di dalam islam, jadi timbul persoalan adakah Anwar mewujudkan hubungan dengan kelompok tersebut juga sebagai usaha dakwah seperti yang selalu dilontarkannya tatkala membela dirinya apabila umum mempersoalkan hubungannya dengan beberapa tokoh yahudi Zionis hingga mampu berpeluk erat umpama sahabat sejati.

Wah hebat sungguh hati nurani Anwar sifatnya mengalahkan pimpinan ulama islam lain, mungkin Yusuf Qardawi, Ahmadinejad dan Presiden Pas Abdul Hadi Awang pun tidak mempunyai apa yang dimilikinya.

Lingkaran jaringan lelaki bengkok Anwar sungguh hebat, dari dalam Negara ia melebar sehingga ke luar Negara. Jika usahawan China mempunyai lingkaran tersendiri yang dinamakan lingkaran China seberang laut untuk memperkuatkan jaringan perniagaan mereka di rantau Asia Timur.

Anwar juga lagi hebat bukan setakat Asia rangkaian lelaki bengkoknya menjalar dari Australia hinggalah ke Amerika Syarikat. Sebab itulah apabila Anwar dibicarakan tuduhan liwatnya di Mahkamah Malaysia, lingkaran lelaki bengkoknya sibuk mengeluarkan pelbagai kenyataan yang mengatakan Anwar telah dizalimi oleh sistem kehakiman di Malaysia.
Mereka mengunakan hak asasi dan hak kebebasan sebagai asas membela Anwar Ibrahim. Walaupun mereka tahu di Malaysia hubungan sesama jantina masih tidak dapat diterima oleh umum.

Jeremy Corby yang dikatakan mendesak kerajaan Malaysia mengugurkan kes liwat merupakan seorang pejuang hak kaum minoriti Gay Lesbian di Britain.

Juga merupakan ahli Parlimen dari parti buruh yang cenderung menyokong hak kaum gay dan lesbian di Britain untuk memperolehi hak sama rata sebagai jantina berasingan.

Pada tahun 1998, sewaktu pengundian Pindaan untuk memberi hak kesamarataan kepada kelompok gay dan lesbian, Jeremy merupakan penyokong utama pindaan tersebut di Parlimen Britain. Klik sini dan sini

Paul Martin bekas Perdana Menteri Kanada juga pernah mendesak Malaysia membebaskan Anwar Ibrahim hingga pernah mengeluarkan kenyataan berikut"Sebagai sebuah negara demokratik yang menghormati hak asasi manusia dan undang-undang antarabangsa, Anwar juga harus diberikan kebebasan untuk melaksanakan visinya," kata bekas Perdana Menteri Kanada tersebut di dalam :The Globe and Mail:, sebuah portal berita di negara di Amerika utara itu.

Apakah maksud VISI yang ingin dilakukan Anwar seperti kenyatan Martin?

Semasa beliau menjadi Perdana Menteri Kanada, Paul Martin telah melaksanakan rang undang-undang yang membenarkan perkahwinan sesama sejenis mengikut undang-undang sivil. Baca sini teks ucapan Paul Martin saat dia melobi kepada pewakilan di Parlimen Kanada agar menyokong usahanya untuk mengiktiraf perkahwinan sejenis.


Sementara itu di Amerika masyarakat Gay/ lesbian meletakkan sepenuh kepercayaan kepada Al-Gore untuk mewakili hasrat masyarakat minorit tersebut dan Al Gore dianggap sebagai pemimpin yang memahami kehendak masyrakat Gay Lesbian.

Begitu juga di Australia rakan baik Anwar iaitu Michael Danby selain memperjuabgkan Hak Yahudi juga merupakan tokoh yang memperjuangkan keadilan kepada golongan gay/lesbian di Australia. Banyak usaha telah dilakukan oleh Danby untuk memperjuangkan hak kelompok homoseksual di Australia.

Pada Disember 2003, Danby pernah mengkritik kerajaan Howard kerana melakukan dikriminasi kepada kelompok gay dan lesbian seperti permasalahan pencen dan hak asasi kumpulan tersebut.

Kini apabila pesalah kes liwat tahun 1989 itu di serang bertubi-tubi gara-gara permohonan maafnya kepada Yahudi Zionis di Amerika, tiada tokoh islam yang tampil membelanya sebaliknya jaringan lelaki bengkok di luar negara yang beria-ia membantu membersihkan imej dirinya.

Tentu kita masih ingat bagaimana media barat yang pro zionis dimana ramai kumpulan jantina bengkok wujud secapa sepadu membantu Anwar Ibrahim dari Fareed Zakaria di CNN hinggalah kepada pejuang Lesbian Ishard Manji semuanya menyokong sepenuh hati apa yang dilakukan Anwar Ibrahim.

Monday, August 23, 2010

Nurul Izah bakal Presiden wanita Malaysia?

Nurul Azizah dijangka akan di beri peluang oleh Anwar Ibrahim untuk menjadi pemimpin masa hadapan Parti Keadilan Rakyat dan Perdana Menteri Wanita @ kemungkinan Presiden Wanita pertama di Malaysia jika rancangan parti tersebut untuk menghapuskan institusi raja di Malaysia berjaya. -rujuk senario terkini di Pulau Pinang apabila khutbah Jumaat pun mula tidak lagi mendoakan kesejahteraan kepada Ketua Agama islam di Pulau Pinang iaitu Yang Di Pertuan Agong.

Ini dapat dilihat kepada perkembangan terbaru di dalam Parti keadilan Rakyat (PKR) apabila Nurul Izzah dan Nik Nazmi telah diberi ruang dan dilatih oleh Anwar untuk mendapat pendedahan dari pelbagai pihak di seluruh dunia.


Nurul Izah juga akhir-akhir ini cuba menonjolkan dirinya sebagai tokoh baru didalam PKR apabila cuba mencetuskan kontroversi dalam beberapa kenyataan politik.


Kalau kita perhatikan Nurul Izzah telah di hantar bertemu pelbagai jenis pemimpin dunia dari Mary Robinson, Paul Wolfowitz hinggalah yang terbaru berjumpa dengan pemimpin masa hadapan Indonesia Anis Basdawen yang sebelum pernah direkrut oleh tokoh Islam Liberal Indonesia Nucolish Majid untuk menjadi pelapis pejuang islam liberal dan menjadi gantinya sebagai rektor Universiti Paramadina.

Anis Basdawen sewaktu kemuncak reformasi yang telah menjatuhkan Suharto di Indonesia pernah memainkan peranan besar meniupkan sentiman dan mewujudkan propaganda penyatuan mahasiswa menentang pemerintahan Suharto. Beliau dikenal pasti sebagai antara calon Presiden Indonesia yang akan diangkat oleh kelompok JIL suatu hari nanti.

Kunjungan Nurul Izzah dan Nik Nazmi ke Jakarta itu dikenalpasti sebagai proses bertukar fikiran dan berkongsi strategi serta pengalaman untuk dipratikkan di Malaysia.

Nik Nazmi sebaik balik daripada Indonesia telah dijadikan sebagai Pengarah Komunikasi PKR, suatu jawatan yang cukup besar dan penting kepada Anwar Ibrahim.

Perkembagan ini jelas menunjukkan Anwar sebenarnya langsung tidak mempercayai dan menaruh harapan yang tinggi kepada kepimpinan yang sedia ada di dalam PKR.

Samada Zaid Ibrahim, Syamsul Iskandar, Syed Hussein Ali ataupun Mustapa Kamil Ayub pada Anwar mereka itu hanya pemimpin sementara sahaja sementara Nurul Izah sudah mencapai proses tahap kematangan dalam berpolitik.

Manakala peranan Nik Nazmi hanyalah lebih kepada sebagai pengawal kepada Nurul Izah untuk memastikan perancangan meletakkan Nurul izah sebagai pemimpin masa hadapan berjaya.

Anwar begitu percaya kepada Nik Nazmi yang dikadernya melalui institut kajian dasar, bekas pelajar tajaan Permodalan Nasional Berhad itu begitu komited menyokong perjuangan Anwar dengan melontarkan ideanya di dalam laman Suara Anum sebuah laman yang begitu konsisten menyokong Anwar dikalangan generasi muda suatu ketika dahulu dan menjadi sahabat baik kepada Nurul Izah semenjak tahun 2001.

Sebagai balasan kepada kesetiaannya kepada Nurul Izah Anwar telah memberikan ruang kepada bekas Editor Suara Anum itu bertanding di satu kerusi Adun di Selangor dan kini memainkan peranan yang besar untuk Anwar Ibrahim dan Nurul Izah.

Saturday, August 21, 2010

Kenapa Anwar gunakan KY Jelly sewaktu liwat Saiful?


Anwar sedar bahawa dirinya dengan lelaki muda tidak dapat dipisahkan, hakikatnya perkara ini pun diketahui oleh isterinya Wan Azizah walaupun Anwar cuba sedaya mungkin merahsiakan kehidupan sisi gelapnya kepada umum.

Kepada kelompok manusia dua alam sesetengah mereka menganggap Anwar Ibrahim kini sebagai pembela kepada hak kebebasan mereka untuk menjalinkan hubungan sesama jantina. Oleh itu tidak hairan apabila kita dapati kumpulan tersebut kini amat marahkan Saiful Bukhari kerana mendedahkan kehidupan gelap kumpulan tersebut.

Peliknya mereka tidak sedikitpun marahkan Anwar tetapi menjadikan Saiful sebagai mangsa cercaan, kerana apa? kerana Anwar berjaya menyembunyikan rahsia kehidupan lelaki dua alam sebelum ini.

Sehingga kini, beberapa perkataan atau pendedahan berkaitan kesukaan lelaki gay didedahkan oleh Saiful mangsa kepada Anwar Ibrahim. Dan Anwar sehingga kini banyak cuba merahsiakan kehidupan luar biasanya.

Namun dengan pendedahan Ezam baru baru ini bahawa Wan Azizah tahu mengenai aktiviti Anwar telah membuktikan bahawa Anwar sebenarnya lelaki bengkok bukan Straight.


Sebelum ini kita agak asing dengan perkataan KY Jelly namun produk tersebut kini seakan pisang panas di pasaran sehingga produk pesaing terpaksa mengeluarkan pelbagai produk di Malaysia bagi mengimbangi populariti KY Jelly, contohnya Durex telah memperkenalkan lubricant dua dalam satu (massage dan pelincir) bagi menyangi KY Jelly.


Selepas ini tentu Anwar boleh mengunakan produk Durex kerana hobi Anwar adalah mengurut dan diurut.

Anwar selalu menyatakan kepada penyokong fanatiknya bahawa jika dia meliwat Saiful sudah tentu akan wujud kesan penetrasi kepada dubur Saiful Bukhari, hujah ini telah digunakan Anwar untuk membatalkan perbicaraan tuduhan kes liwatnya dengan Saiful.

Menurut Kelly Renaul lelaki suka mengunakan produk pelincir KY Jelly berbanding jenama lain kerana KY Jelly merupakan pelincir seksual yang hebat. Selain itu, ia memudahkan hubungan seks dan tidak mengganggu sama sekali sekiranya ingin dilakukan oral seks.

Pelincir atau lubricant digunakan oleh lelaki Gay kerana ia direka khusus untuk meningkatkan kenikmatan seks anal. Biasanya ia hanyalah sebuah gel lebih pekat daripada cecair. Biasanya Gel lebih pekat ini lebih disukai kerana ia dapat membantu memudahkan proses hubungan intim.

Beberapa pelincir mengandungi benzocaine dan anesthetic (sejenis dadah) dan ia digunakan agar penetrasi kepada anal tidak berlaku.
Namun begitu selicik-licik Anwar dalam menyembunyikan bukti dia meliwat dan cekap sewaktu meliwat Saiful dengan mengunakan KY Jelly bagi mengelakan penetrasi Anal berlaku seperti laporan pakar perubatan, namun Anwar terlupa memakai kondom sewaktu meliwat Saiful, kenapa Anwar tidak memakai Condom? jawapannya Anwar tahu Saiful adalah mangsa terbarunya dan yakin pembantu khasnya itu adalah teruna dan masih lagi bersih.

Wednesday, August 18, 2010

Anwar guna kaedah pukau perdaya mangsa liwat ?


Menurut laporan akhbar harian Metro hasrat seorang pemuda untuk menunaikan solat Subuh secara berjemaah buat pertama kali dalam hidupnya sempena menyambut Ramadan telah bertukarmenjadi tragedi apabila dia dipercayai dipukau sebelum diliwat dan ditinggalkan berbogel dalam sebuah masjid di Sentul, berhampiran Kuala Lumpur.

Mangsa dikatakan berusia awal 20-an dan kejadian berlaku selepas beliau selesai menikmati juadah bersahur dan terlelap seketika dalam masjid berkenaan sementara menunggu masuk waktu Subuh.

Dalam kejadian yang dikatakan berlaku jam 5.30 pagi itu, seorang lelaki berusia 39 tahun yang tidak dikenali mangsa masuk ke dalam masjid menyebabkan dia terkejut sebelum terjaga.
Namun, mangsa cuba melelapkan mata semula selepas suspek mendakwa mahu menunggu jemaah lain untuk mengerjakan solat Subuh secara berjemaah.

Namun kesempatan itu digunakan suspek untuk memukau remaja tersebut sebelum lelaki terbabit menanggalkan pakaian dipakai mangsa.

“Suspek kemudian mengambil kesempatan itu untuk memuaskan nafsunya dengan meliwat mangsa. “Lebih malang, sebelum suspek melarikan diri, dia turut menyembunyikan pakaian mangsa,” kata seorang saksi kejadian.

Kaau kita bandingkan dengan kes liwat Saiful Bukhari, modus operandi lelaki tersebut dengan perilaku Anwar ibrahim tidak banyak berubah, kalau lelaki tersebut mengunakan ilmu pukaunya sehingga mangsa pun terikut arahan lelaki tersebut.

Bagaimana dengan Saiful Bukhari, adakah beliau alami nasib seperti remaja malang di dalam kes di atas? Harus kita sedari retorik Anwar bila berbicara pun mampu memukau manusia yang berada disekelilingnya, kalau tidak masakah orang akan terpesona dengan retorik ucapannya. Agaknya sebab itulah Sukma Darmawan, Azizan, Rashid dan Saiful Bukhari pun terperangkap dengan tipudaya Anwar.

Mungkin itu kelebihan anugerah kepada spesis Gay di atas muka bumi ini, mereka biasanya mempunyai kemahiran berkomunikasi yang cukup hebat serta penampilan yang gah dan mantap. Buktinya kita boleh melihat kehebatan personaliti Kamal Atarturk, Ricky Martin dan beberapa tokoh gay Antarabangsa.

Bagaimana agaknya sekiranya kita katakan remaja yang diliwat di dalam masjid di Sentul juga sebenarnya adalah konspirasi pihak tertentu, tentu aneh bukan. Namun kenapa dalam kes liwat Saiful Bukhari, penyokong fanatik Anwar sanggup menghina Saiful dan bukan mendesak Anwar menafikan perkara tersebut.

Sehingga kini Anwar tidak pernah menafikan secara terbuka penglibatannya apa lagi bersumpah, yang dia lakukan hanya menuduh pihak lain berkonspirasi untuk menjatuhkannya. Mereka sanggup mengatakan adalah mustahil remaja sekuat Saiful gagal melawan Anwar yang jauh lebih tua darinya, namun berdasarkan kes di Sentul tentu kita boleh persolkan kenapa beliau mengikut sahaja kehendak nafsu lelaki tersebut.

Tuesday, August 17, 2010

Takut bersumpah : Anwar seharusnya di sebat 80 kali.Hubungan Al- Gore dan Mr. Wolfofowitz dengan Anwar Ibrahim umpama isi dengan kuku, saat Anwar tersepit kedua mereka akan memikirkan pelbagai cara untuk membantu Anwar samada melalui melobi presiden Amerika ataupun melalui gerakan media antarabangsa Soros yang ada pada tangan mereka.

Lagak kedua tokoh pro yahudi dan gay ini dalam membela Anwar melampaui kenalan biasa, malah sanggup mengenepikan hubungan diplomatic yang terjalin antara kedua negara.
Anwar dinobatkan seumpama Nelson Mandela, seorang pejuang kebebasan sewaktu dasar Apartheid dilaksanakan di Afrika Selatan, malah menyamakan juga dengan pejuang demokrasi di Myamar Aung Sang Syu Kyi. Walhal hakikatnya terlalu jauh antara Anwar dan Nelson Mandela malah Nelson bukan seorang biseksual dan peliwat seperti Anwar.

Sifaf campur tangan dalam urusan kehakiman di Malaysia ini jelas menunjukkan Anwar seumpama warga Amerika yang di zalimi dinegara lain.

Tentu kita masih ingat kisah Perang Chandu di China pada tahun 1839-1842 , antara punca utama yang menyebabkan perang itu meletus ialah tindakan kuasa barat yang cuba masuk campur di dalam sistem kehakiman di negara tersebut apabila seorang kelasi barat telah melakukan kesalahan membunuh.

Pemahaman konsep keadilan antara China (Asia) dan barat ( British) sewaktu itu cukup berbeza. Kerajaan China telah mengeluarkan arahan supaya semua orang asing yang berada di China mematuhi undang-undang dan peraturan-peraturan di China.

Arahan ini tidak dipersetujui oleh pedagang asing kerana mereka menganggap undang-undang China sebagai kejam dan tidak berperikemanusiaan. Contohnya, pada 1784, seorang anak kapal “Lady Hughes” telah dijatuhkan hukuman dicekik sampai mati kerana kesalahannya membunuh seorang rakyat China semasa upacara kehormatan di Whampoa.
Hukuman yang sama juga dikenakan kepada Terranova iaitu anak kapal “Emily” pada 1821. Sementara pada 12 Julai 1839, 3 orang warga British yang mabuk telah membunuh seorang rakyat China iaitu Lin Wei Hsi.

Pesuruhjaya Tinggi China di Canton, Lin Tse Hsu mengarahkan penguasa perdagangan British sewaktu itu Charles Elliot menyerahkan ketiga-tiga orang British yang terlibat dalam pembunuhan tersebut kepada pihak China untuk diadili. Charles Elliot yang menyedari hukuman yang akan dijatuhkan enggan menyerahkan warga mereka, sebaliknya beliau membicarakan ketiga pesalah tersebut mengikut undang-undang British.

Mengikut undang-undang China, seseorang yang dituduh melakukan kesalahan tetap bersalah sehingga beliau dapat membuktikan dirinya tidak bersalah.manakala mengikut undang-undang British dan Negara barat pula, seseorang yang dituduh melakukan kesalahan tidak bersalah sehingga pihak pendakwa dapat membuktikan beliau bersalah.

Ekoran beberapa kejadian terbabit ia dijadikan bibit-bibit awal suasana tegang antara barat dan timur sewaktu itu khususnya di Bandar Canton.

Al- Gore sewaktu menjadi Naib Presiden Amerika suatu ketika dahulu pernah menempelak pemimpin Malaysia sewaktu majlis makan malam sempena Persidangan APEC di Kuala Lumpur dahulu. Pada majlis itu secara terbuka beliau menyokong reformasi yang digerakkan oleh pengikut Anwar Ibrahim sedangkan pada waktu itu beliau adalah wakil kepada kerajaan Amerika yang dijemput oleh Malaysia . Itulah lagaknya Amerika sebagai kuasa dunia untuk membuli negara lain yang dianggapnya tidak demokratik pada kaca mata mereka.

Samada Amerika, Britain atau negara barat lain yang terpengaruh dengan prinsip kebebasan, hak asasi dan demokratik yang dipegang oleh Negara masing-masing, seringkali melupakan nilai-nilai Asia apabila berhubung atau memberikan pandangan salam sesuatu itu.

Anehnya Anwar Ibrahim pun terikut sama dengan rentak barat, di negara barat beliau menghadiri persidangan yang memuja idea prinsip kebebasan ala barat tersebut, malah sanggup menjadi balaci dengan menjadi jurucakap kepada kuasa barat khususnya Amerika di rantau Asia dan Negara islam dalam mempromosi prinsip demokrasi dan kebebasan ala barat.

Apabila berada di dalam komuniti masyarakat islam lantas menjelmakan beliaulah umat islam terbaik pernah ada di atas muka bumi. Begitulah sebaliknya apabila berada di pentas majoritinya yang bukan islam beliaulah pemimpin umat islam yang paling bertolak ansur dengan bukan islam.

Namun apabila terjerat dengan kes liwat bersama Saiful Bukhari, sumpah laknat Saiful Bukhari pada kaca matanya tidak islamik, malah beliau bercakap kepada fanatiknya bahawa beliau tidak perlu bersumpah kerana tuduhan liwat itu adalah konspirasi.
Beliau langsung tidak merujuk kepada Allah apabila terdesak, sebaliknya merujuk kepada Al-Gore dan Mr. Wolfowitz untuk membantunya. Jesteru itu kata-kata ustaz omar Khalid bahawa Anwar seharusnya disebat 80 kali kerana enggan bersumpah di dalam isu kes liwatnya adalah wajar sekali.

Beliau sedikitpun tidak takutkan syariat dan tatacara islam, sebaliknya melalui kuncu-kuncunya cuba memutarbelitkan sumpah Saiful dan mempersendakannya.

Monday, August 16, 2010

Gay memang suka bercium


Menurut bekas rakan karib Anwar Ibrahim iaitu ahli Parlimen Bayan Lepas Dato' Zahrain Mohammed Hashim, lelaki yang pernah meliwat Saiful Bukhari itu suka sangat bercium, antara orang yang pernah diciumnya ialah Shahariza skandal rakan baiknya Mr. Paul Wolfowitz. Kalau cium pipi lelaki pula rasanya itu sudah merupakan pelakuan biasa bagi Penasihat PKR tersebut.

Sebenarnya budaya bercium bukanlah asing pada masyarakat barat, ia digunakan sebagai satu alat perhubungan, dari hari ke sehari ia kini menjalar ke seluruh dunia.

Di negara jiran kita Indonesia pada tahun akhir lima puluhan, apabila Presiden Soviet Union sewaktu itu, Worosilov, datang berkunjung ke Indonesia. Dalam salah satu acara ramah tamah dan disambut oleh Bung Karno, presiden Worosilov mencium pipi Ibu Hartini sebagai ungkapan rasa persahabatan.

Peristiwa itu menyebabkan seluruh Indonesia mengalami gegaran umpama lestusan gunung berapi. Akhbar Suara Merdeka menyatakan di muka depan akhbarnya, "Presiden Worosilov mencium wanita tercantik di Indonesia". Manakala pelbagai tokoh mengecam tindakan Presiden Soviet tersebut, malah beberapa tokoh agama mengatakan kufur, melakukan tindakan demikian.

Bagi masyarakat Arab pula budaya bercium pipi pula digunakan secara meluas tidak kira lelaki atau wanita sebagai tanda keakraban persahabatan.

Peliknya Anwar ni suka sangat terikut dengan budaya luar, disebabkan suka berciumlah agaknya dia suka di panggil Sheikh Anwar. Boleh ikut style Pak Arab yang suka bercium dengan tetamu ataupun kenalan baru yang ditemuinya.

Itulah bijaknya Anwar memanipulasi budaya untuk nafsu luar tabienya, janji dapat cium orang yang diminati.

Sebagai seorang lelaki dianggap manusia dua alam dan mempunyai kehidupan gelap tersendiri, Anwar sebenarnya sudah tentu mempunyai keinginan untuk mepraktikan amalam cium pipi sebagaimana lazim dilakukan masyarakat nyah atau golongan lembut yang juga selalu menjadikan budaya cium tersebut sebagai tanda akrabnya lingkaran hubungan sesama mereka.
Cium pipi kiri, cium pipi kanan malah ciuman seumpamanya juga sekarang ini sudah lazim digunakan oleh kumpulan minoriti gay, transgender sebagai tanda pengenalan kelompok mereka.

Di barat ekoran tuntutan gay untuk bercium dibenarkan kepada umum telah menyebabkan mereka menjadikan gereja sebagai sasaran untuk meluahkan ketidakpuasan hati perasaan mereka terhadap. baca sini dan sini untuk ikuti kisah tuntutan gay untuk bercium dibenarkan.

Anehnya ungkapan keakraban dan persahabatan selalu digunakan sebagai alasan membenarkan perlakuan tabiat ini, walaupun ia bukanlah budaya asal masyarakat.

Thursday, August 12, 2010

Kisah hubungan gelap Anwar dan Rashid ; siapa yang bersembunyi, Azizah atau Anwar?


Siapa yang paling gelisah sebenarnya tatkala kisah terbaru kehidupan gelap Anwar telah di dedahkan bekas Setiausaha politiknya Ezam Mohd Noor, dan mengapa Kak Wan tidak konsisten apabila berhadapan isu terbaru ini.

Gara-gara tindakan bekas Setiausaha Politik kepada Anwar Ibrahim, Ezam Mohd Noor mendedahkan Wan Azizah @ Kak Wan ada menelefon dirinya menyatakan meminta Ezam menjaga suaminya dari mendekati lelaki yang berada dirumahnya sewaktu itu, beliau telah diberikan amaran keras oleh Presiden PKR tersebut.

Wan Azizah di dalam kenyataan media di laman blog Anwar menyatakan beliau tidak pernah menelefon meminta Ezam untuk menghalang lelaki mendekati Anwar.

Kenyataan Kak Wan “menghalang mendekati Anwar” sebenarnya sungguh mengelirukan, dan apa tujuan sebenarnya beliau menyebut perkataan tersebut.

Kalau benar Kak Wan tidak gusar dengan kenyataan Ezam, mengapa perlu memanjangkan kisah tersebut dan menyebut perkataan tersebut, ataupun juga kenyataan ini disiapkan oleh Anwar Ibrahim yang semakin hari semakin takut rahsia gelap kehidupan dua alamnya semakin terbongkar. Disebabkan terlalu takut kisah dirinya terbongkar dengan dakwaan tersebut maka dinafikan dalam kenyataan rasmi isterinya Wan Azizah.

Satu persoalan timbul siapa sebenarnya lelaki yang dimaksudkan oleh Ezam dan Kak Wan tersebut, sehingga Anwar terpaksa menyiarkan di blog rasminya kenyataan beramaran Azizah bagi menangkis dakwaan hubungan tersebut.

Sebelum ini laman Agenda Daily pernah mendedahkan bahawa Kak Wan mengakui ada menghubungi Ezam.

Dalam soal jawab semasa perbualan itu yang jelas merujuk kepada panggilan telefonnya kepada Ezam dari Washington,Wan Azizah tidak menafikan ada membuat panggilan telefon.

Katanya,” Ezam telah bagi gambaran yang lain. Saya pesan kat dia sebagai seorang adik, tengok-tengokkan abang dia (Anwar)….. ( sila rujuk kepada transkrip perbualan penuh di bawah - yang masih ada dalam pita rakaman Noor Hasilah). Klik sini
agenda daily.

Namun apabila ada penafian di laman blog Anwar bahawa Kak Wan membuat panggilan dan meminta Ezam menghalang lelaki mendekati Anwar, seolah-olah menunjukkan ada sesuatu perkara besar sedang disembunyikan oleh Azizah dan Anwar Ibrahim.

Rashid dikatakan diambil berkerja oleh Anwar Ibrahim sewaktu itu untuk menjadi pembantunya merangkap tukang urut Anwar dan Rashid juga dikatakan turut diberikan tempat tinggal di rumah Anwar. Kedua mereka ini saling mengenali antara satu sama lain sewaktu ditahan di penjara sama di Sungai Buloh.

Sebagai seorang pembantu @ tukang urut sudah semestinya hubungan Anwar dan Rashid akrab dan intim, kenyataan Kak Wan mendekati Anwar tersebut seolah membawa konotasi seolah beliau tahu hubungan Anwar dan lelaki muda tidak dapat dipisahkan.

Namun kisah Rashid dan Anwar ini tidak bertahan lama apabila apabila Anwar terpaksa mengeluarkan Rashid dari rumahnya apabila Kak Wan sudah tidak tahan @ cemburu dengan Rashid. klik sini untuk ikuti kisah Rashid dan Anwar.

Kisah dunia gelap Anwar dan Rashid ini sebenarnya amat menarik, dan dikatakan juga Ezam mula tawar hati dengan Anwar dan PKR adalah disebabkan mengetahui perkara ini daripada panggilan telefon Kak Wan tersebut.


Petikan interbiu Pak Habib bersama Ezam Mohd Nor dari buku SH Alattas, "Malaysia without Malay

Namun beranikan Kak Wan bersumpah untuk menafikan tidak pernah menghubungi Saudara Ezam seperti yang didakwa. Kisah ini juga dikatakan ada disiarkan di dalam buku yang ditulis oleh SH Alatas. Mungkin ada baiknya Anwar dan Azizah menyaman sahaja Ezam ataupun pernerbit buku tersebut jika benar dirinya bukan kaki pembohong atau auta. Ada berani? atau sekadar gertakan retorika beramaran sahaja!