Saturday, June 26, 2010

Anwar PKR hadapi masalah ejakulasi?


Nasib yang dialami oleh Khalid Ibrahim, Ketua kerajaan negeri Selangor kini tidak ubah seperti berada diujung tanduk. Selepas episode beberapa pimpinan PKR Cabang Kuala Selangor keluar parti kini wujud pula komplot dalaman untuk menjatuhkan dirinya.

Samada komplot itu melibatkan pergeseran dirinya dengan Naib Presiden PKR Azmin Ali, itu bukan perkara utama tetapi desas desus yang mengatakan Khalid Ibrahim prestasinya tidak perfom telah merebak ke seluruh negeri Selangor.

Bagi PKR kelesuan Khalid Ibrahim ini tentu akan mencemaskan mereka, kerana Selangor merupakan satu-satunya negeri PKR mampu meletakkan wakil mereka sebagai Menteri Besar, kerana dua negeri lagi dikuasai oleh PAS dan satu lagi dipimpin oleh DAP. Dalam hal ini kita dapati kedudukan DAP dan PAS lagi kukuh berbanding kedudukan PKR.

Sebelum ini bagi meniup semangat jentera PKR Selangor, Anwar Ibrahim dengan rela hati merendahkan tarafnya dengan menjadi penasihat Ekonomi negeri Selangor dengan bergaji RM1. Namun malang bagi Khalid dengan adanya Anwar sebagai penasihat ekonomi, Selangor masih gagal meletakkan dirinya sebagai negeri penerima pelaburan terbesar FDI asing. Sehingga hari ini negeri Johor berada ditangga teratas penerima pelaburan asing terbesar diikuti oleh Sarawak.

Minggu ini Azmin dilaporkan telah mengambil keputusan meletak jawatan sebagai orang penting di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS). Atas hujah apa pun yang diberikan oleh Azmin umum dapat mengagak ada sesuatu yang tidak kena antara hubungan Azmin dan Khalid Ibrahim.

Cubaan untuk mensabotaj Khalid Ibrahim sebenarnya telah banyak dilakukan sebelum ini, di Dewan Dato Ahmad Razali sebelum ini berpuluh-puluh anggota AMK telah melakukan demonstrasi sebaik sahaja Anwar habis ucapan penjelasan isu liwatnya dengan Saiful Bukhari, pada masa itu pimpinan AMK jelas seolah sedang cuba memalukan MB Selangor dengan menuntut Anwar mengambil tindakan memperbetulkan beberapa kesilapan pemilihan ahli majlis Daerah yang dilakukan oleh Khalid Ibrahim.

Fuziah Saleh Ahli Parlimen PKR Kuantan seperti dipetik dari Buletin Utama 25 Jun ada mengatakan bahawa memang Khalid Ibrahim tidak ada pengalaman dalam politik. Namun beliau menafikan ada cubaan 15 ahli parlimen PKR cuba menjatuhkan bekas orang kuat kumpulan Guhtrie tersebut.

Situasi yang dialami didalam PKR hari ini tidak ubah seperti seorang lelaki yang mengalami masalah ejakulasi. Nak cakap malu kerana PKR mengambarkan dirinya hebat , namun realitinya hanya orang yang pernah tidur sebantal dan sebumbung sahaja yang tahu apa yang berlaku didalam rumah PKR. Mungkin itu yang menyebabkan Zulkifli Nordin, Wee Cho Keong dan beberapa wakil rakyat lain keluar parti.

Kalau nak jaga satu negeri pun sudah porak peranda dan Anwar sehingga kini gagal tanganinya, apakah jaminan kepada rakyat Malaysia sekiranya Anwar dan PKR berkuasa nanti. Sanggupkah rakyat Malaysia hanya menjadi bahan ujikasi sahaja kepada apa yang ingin dilakukan Anwar Ibrahim.

Friday, June 18, 2010

kisah 2 wanita di sisi Anwar, Liwat itu halal


Kisah dua wanita yang sentiasa memakai busana memenuhi kehendak islam ini selalu mengabui pemikiran ramai orang. Datin Seri Wan Azizah isteri kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim merangkap Presiden Parti Keadilan Rakyat selalu dipuji perwatakannya kerana selalu bertudung dan diperkatakan . Pada masyarakat umum Wan Azizah memenuhi impian seorang pemimpin wanita kerana perwatakanya yang seringkali bertudung.

Musdah Mulia pula merupakan seorang tenaga pengajar di sebuah Institusi Pengajian Tinggi di Indonesia, pernah menjadi Ketua Dewan Muslimat Nahdatul Ulama sebuah pertbuhan islam antara yang terbesar di Indonesia selain Muhamadiyah. Perwatakan Musdah juga membuatkan ramai umat islam di Indonesia terpesona dengannya, lebih-lebih lagi agak sukar di Indonesia seorang perempuan bertudung lingkup memimpin organisasi yang pelbagai.

Dua wanita ini juga selalu berkepit dengan Anwar Ibrahim, bezanya Azizah berkepit dengan Anwar tatkala beliau ingin meyebarkan ideologinya di serata Malaysia. Sebagai Presiden PKR dan Anwar pula Ketua Umum PKR telah menjadikan kombinasi pasangan suami isteri itu sebagai pasangan politik terbaik di Malaysia.

Kerana agak sukar kita ingin mencari suami isteri bertungkus lumus dalam satu parti dan pada masa yang sama keduaanya memegang jawatan paling tinggi dalam hirarki parti untuk membela kepentingan peribadi. Belum pernah ada lagi dalam sejarah Malaysia kewujudan ahli politik sebagaimana Anwar dan Azizah, itu masih belum dikira pembabitan anaknya Nurul Izah.

JIka Azizah menemani Anwar di Malaysia, namun apabila melangkah keluar dari Malaysia untuk menyebarkan pemikiran islam liberal dan dan dialog antara agama pula di pelbagai negara, Musdah Mulia akan sentiasa menemani Anwar di pelbagai forum. Kalau tidak berkesempatan di pentas forum yang sama, Musdah kebiasaanya akan turut diberi peluang untuk mengeluarkan pandangan secara bergandingan dengan tokoh setara yang lain. Yang pasti keduannya akan turur hadir mewakili gerakan islam liberal negara masing-masing.

Anwar dipercayai berhubung rapat dengan Musdah Mulia lantaran rapatnya hubungan beliau dengan Abdul Rahman Wahid (Gusdur ). Gus Dur pada Musdah dianggap tok guru dan pemimpin besar anutan islam Liberal yang dipegang oleh bekas ketua Muslimah Nahdatul Ulama sewaktu Gus Dur menjadi Ketua badan tersebut.

Musdah pernah mengeluarkan kenyataan, islam juga mengiktiraf pelakuan homoseksual dan halal disisi islam. Kenyataan beliau ini menyebabkan pelbagai badan agama islam di Indonesia mengutuk dan memprotes tokoh islam liberal tersebut.

Sepertimana Musdah, Azizah pun turut sama mengiktiraf pelakuan gay disisi islam, contohnya tatkala beliau mengetahui suaminya adalah pengamal hubungan sejenis, beliau hanya mampu mengarahkan Ezam Mohd Noor memerhati tingkahlaku suaminya sekiranya wujud mana –mana lelaki sewaktu Anwar berurusan.

Aneh bukan wanita yang bertudung litup boleh menutup segala kemungkaran suaminya kerana ingin menjaga reputasi politik dan kedudukan. Inilah dunia akhir zaman, semakin ramai manusia hipokrit dan berlagak alim demi melindungi kejahatan yang muncul ke atas kepada.
Begitu juga dengan Musdah walaupun menampilkan busana Muslimah namun pemikirannya jauh melencong dari apa yang digariskan oleh islam. Mana mungkin pelakuan gay dan lesbian dihalalkan oleh islam, tatkala sejarah islam menunjukkan balasan apa yang terjadi kepada kaum Nabi Lut dan kemusnahkan kota pompei di Yunan.

Thursday, June 17, 2010

Gay Lesbian Malaysia tuntut hak kebebasan seksual



Menurut portal Harian Metro kumpulan Lesbian, Gay Biseksual dan Transeksual di Malaysia telah mengambil tindakan menghantar memorandum kepada Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia kerana mendakwa hak mereka telah tertindas.
Lantaran itu menurut portal itu lagi, Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (Suhakam) akan meneliti memorandum yang dihantar golongan lesbian, gay, biseksual dan transeksual (LGBT) yang mendakwa hak mereka dicabul selepas beberapa artikel membabitkan kegiatan mereka di dedahkan media.

Pengerusinya, Tan Sri Hasmy Agam berkata, memorandum mengenai diskriminasi golongan LGBT itu diserahkan kepada pihaknya, pada Khamis lalu.
“Bagaimanapun, kami tidak dapat membuat keputusan segera kerana kajian teliti perlu dijalankan dan ia akan mengambil masa yang lama. “Ini kerana Suhakam menekankan kedudukan Islam sebagai agama rasmi, kepekaan moral dan budaya masyarakat juga harus dititik berat sebelum keputusan dibuat bagi menentukan hak golongan LGBT,” katanya ketika sidang media selepas mengadakan mesyuarat pertama selepas dilantik di pejabatnya, di sini, semalam.
Dalam majlis itu, beliau turut memperkenalkan tujuh pesuruhjaya baru untuk sesi 2010-2013 di pejabatnya, di sini, semalam. Beliau berkata, ia tidak bermakna Suhakam tidak mengambil perhatian dan tetap meneliti hal berkenaan. “Suhakam akan terus melindungi hak semua individu tanpa mendiskriminasi mana-mana pihak,” katanya.

Sebelum ini, golongan LGBT tidak berpuas hati apabila pelbagai media banyak memaparkan mengenai golongan itu yang semakin berleluasa di beberapa tempat di negara ini.

Dalam memorandum itu juga dikatakan, golongan LGBT marah dengan penggunaan ayat seperti songsang, lucah dan jijik dalam artikel dikeluarkan media dan mendakwa melanggar hak mereka.
Sebelum ini media perdana seluruh Malaysia melaporkan pihak berkuasa telah melancarkan beberapa operasi untuk menutup pusat kegiatan gay di sekitar Kuala Lumpur dan Pulau Pinang. Antaranya sebuah pusat urut di Miharja Cheras, kelab malam Blue Boy di Bukit Bintang dan sebuah pusat sauna Gay Pulau Tikus di Pulau Pinang.

Thursday, June 3, 2010

Anwar & Saiful Bukhari : trilogi seksual luar biasa Anwar

Kisah hubungan Anwar dan beberapa lelaki sungguh mengejutkan umum suatu ketika dahulu, ada yang sukar mempercayai ada juga yang memandang sinis dengan hanya ingin melihat bagaimana kesudahan tersebut. Maklumlah pada umum adalah mustahil watak seorang lelaki yang pernah berdiri di mimbar masjid mempunyai nafsu luar biasa naluri seksualnya.

Sehingga kini Anwar cuba menafikan bahawa beliau sememangnya terlibat dengan beberapa orang lelaki jambu dari adik angkatnya Sukma Darmawan hinggalah kepada Saiful Bukhari, Anwar sedaya upaya meyakinkan orang ramai bahawa beliau tidak ada hubungan, walaupun hakikatnya Anwar begitu rapat dengan lelaki yang dikaitkan tersebut.

Beliau selalu mendakwa apa yang berlaku kepadanya itu adalah konspirasi, sekiranya benar konspirasi mengapa Anwar begitu resah menghadapi perbicaraan kes liwat dengan Saiful Bukhari, sudah berapa banyak kali ucapan tangguh dilakukan oleh Anwar. Bukankah elok sewaktu Anwar ingin meliwat Saiful dahulu beliau membuat tangguh hajatnya dahulu, nescaya apa yang berlaku hari ini dapat dielakkan.

Namun apa boleh buat slogan utama anwar sewaktu itu ialah liwat didahulukan, Saiful diutamakan, sehingga isteri sendiri terkapar tertipu sendirian.
Yang lebih kelakarnya saat Anwar dikaitkan mempunyai hubungan dengan Saiful Bukhari , Anwar dan keluarga seolah menepis dengan mengatakan tidak mengenali pemuda berwajah jambu tersebut.

Azizah dan Nurul Izzah sewaktu ditanya mengenai siapa Saiful pada awalnya riak wajah yang dipamerkan terus berubah seakan marah dan cemburu kepada pemuda tersebut yang berjaya menawan hati seorang suami kepada Azizah dan ayah kepada Nurul Izzah.

Dari jawatan pembantu untuk kerja pilihanraya hinggalah kepada pembacuh kopi, pelbagai jawatan dihalakan kepada Saifu untuk menafikan Saiful mempunyai kaitan dengan Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat tersebut.

Walhal tugas sebenar Saiful hanyalah menjadi pemuas nafsu kepada Anwar Ibrahim sahaja. Adalah tidak menjanggalkan sekiranya kita beranggapan bahawa Anwar terhutang sesuatu dengan Saiful sewaktu itu, tatkala sedang sibuk dengan kerja-kerja politik hingga mampu menyebabkan Pak Lah gagal membawa kemenangan besar kepada UMNO dan BN pada tahun 2008.
Watak Saiful rupanya yang menjadi penguat semangat kepada Anwar sewaktu itu, al-maklumlah kerja politik sungguh memenatkan dan meletihkan, dan ada juga kemungkinan Saiful yang banyak memberikan ketenangan kepada Anwar sewaktu itu. Buktinya Saiful dibawa ke Hong Kong dan Singapura sewaktu itu, malah sewaktu Anwar sibuk mengadakan roadshaw di seluruh negara sewaktu kempen politik 2008, pembancuh kopi itulah yang menemani Anwar, sungguh pelik bukan.

Ya benar, Saiful memiliki wajah yang cukup sempurna bagi seorang lelaki, dengan kulit yang putih bersih, raut muka yang comel dan senyuman budi bahasa Saiful sudah bisa membuatkan lelaki seperti Anwar kelabu mata tatkala melihat wajah dan mendampingi beliau. Dan mungkin juga Anwar sentiasa bermimpikan Saiful Bukhari selepas kali pertama diperkenalkan oleh Rahimi ( kawan baik Saiful) yang ketika itu merupakan pegawai kepada Anwar Ibrahim.

Sekiranya Saiful hanyalah pembancuh kopi dan tidak istimewa di mata Anwar mana mungkin pemuda tersebut diheret Anwar ke mana sahaja beliau pergi, dan diberi hadiah dengan pelbagai barangan berjenama tinggi.

Mungkin itulah yang membuatkan Azizah terkedu dan tidak mampu berkata saat ditanya mengenai Saiful Bukhari sewaktu kecoh kes Saiful suatu ketika dahulu.

Episode kes liwat Saiful dan Anwar dipercayai akan menyebabkan Anwar tidak lena tidur seperti mana reaksi awalnya dulu yang lari ke kedutaan Turki sewaktu Saiful membuat laporan polis bahawa dirinya diliwat, dan suatu perkara yang menarik pelbagai episode dan trilogy mengenai Anwar juga akan terbongkar tatkala kes itu berlansung yang mampu menyebabkan umum tertanya-tanya mengenai sikap sebenar ahli Parlimen Permatang Pauh tersebut.

Tuesday, June 1, 2010

Anwar Ibrahim : Dilema seorang Gay Muslim


Pengikut fanatik Anwar selalu mendakwa bahawa mana mungkin Anwar sukakan lelaki, kerana dia sendiri sudah mempunyai anak hasil dari hubungan dengan Isterinya Datin Seri Azizah. Pada kelompok fanatik Anwar, seseorang lelaki yang sudah beristeri tidak mungkin akan menjalinkan hubungan dengan lelaki lain. Inilah pemikiran fundamental kelompok ini yang juga wujud disekeliling masyarakat kita.

Sebab itulah ada dikalangan masyarakat Melayu mengatakan tuduhan Anwar meliwat Saiful merupakan suatu konspirasi, dan segala tuduhan adalah satu perancangan di pihak lain untuk menjatuhkan kerjaya politik Anwar Ibrahim.

Kalau kita amati dan meneroka dunia hubungan sejenis ini, ia merupakan suatu alam sungguh rahsia sehingga wajar dipercayai oleh masyarakat berfikiran normal. Masyarakat sebelum ini hanya mengetahui golongan yang suka kepada lelaki hanyalah terdiri daripada golongan Mak Nyah dan Pondan yang semakin hari semakin bersepah wujud di kalangan masyarakat Melayu.




Namun trend hari ini mendedahkan golongan yang meminati lelaki ini sebenarnya datangnya dari pelbagai watak dalam masyarakat, dari orang politik, profesional ataupun agama, semuanya berpotensi merupakan kelompok yang tergolong di dalam kumpulan tersebut sekiranya mereka terlibat awal dengan nasfu luar biasa samada disekolah ataupun institusi pengajian.

Kewujudan media baru di Malaysia hari ini, sedikit sebanyak mula mendedahkan rahsia sebenar habitat atau pelakuan kumpulan tersebut.

Cuba kita amati kisah sebenar remaja dibawah ini yang diluahkan di sebuah laman gay tempatan ;-


hi semua...
tgh buat ape tu?
kalau tgh tgk porn tu, why not stop kejap & bace tulisan aku ni...
atau paling lemah pun...tgh streaming porn tu...mai la bace skjp...hahaha. streamyx kadang2 lembab...hampeh tul.

aku rase tak semue chatters yg ade kat sini jenis \"liar\"...ramai je yg baik2, yg tak pernah engage sex dgn mane2 laki,in fact, ramai je yg tak pernah usik penis laki lain...kirenye takat self servis je...haha.

aku ni melayu muslim...datang dari family yg baik2, dibesarkan dlm neighbourhood yg baik...kawan2 kat keliling pun baik2 belake. tp entah kenape la aku ni gay...aih. mmg tuhan nak uji aku...taruk nafsu yg \'special\' kat aku.so, bile masturbate je...layan gay porn. fanstasy laki classmate aku..takpun lecturer aku... pastu stimulate anus jugak.
pergh...sedap gile bile orgasm. hahaha.

aku tulis article ni...bukan la sebab aku nak ajak korang insaf (sebab kalau iye..nanti korang taknak bace,pastu pikir aku poyo).i just want to speak up for those having the same dilemma, ...that u are not alone...there r so many like us.

aku tak kisah jadi gay...sebab dulu2 aku dah penat depress & denial, tp tak kemane jugak...last2 masturbate jugak.tapi at d same time, aku tak berani nak engage sex dgn mane2 laki...bnyk je org yg pernah nak cube fcuk aku...tapi bile die start rabe je peha aku...berketar jantung aku. terase mcm arasy & mimbar tu nak tumbang...dpt rase tuhan akan murke ...mungkin sebab iman ni masih kuat kut...harharhar...dan aku tak pernah pun bagi tau sape2 yg aku ni gay...tak dapat bayang kan kalau family aku tau yg aku ni gay...mesti diorg kecewa dgn aku...apetah lagi mesti family aku malu dgn sedare mare yg lain...ingat ek...name family kite kene jage jugak. diorang ni darah daging kite...huhu. in fact bile aku tulis kat sini pun, korang bukannye kenal sape aku...jadi berani la aku bukak pekung dada ni.

just ingat..kite ni org melayu,..melayu muslim (bagus tul perlembagaan agung ni...ni nak jage org melayu)..dan isu homosexual ni adelah taboo....i think none of us pernah borak2 pasal homoseks dgn parent ke...adik beradik ke...cikgu ke...jiran ke..betul tak? jadi bile timbul je isu ni dlm masyarakat...sumer org mcm duk diam2 je. cam takut nak discuss lebih detail....make muncullah website2 gay melayu underground seperti laki untuk lelaki ni....hahaha..(jgn korang pegi buat gay melayu parade kat depan KLCC tu sudah...confirm kene sebat...nanti tibe2 ade LGBT cawangan malaysia pulak)

menjadi seorang GAY + MUSLIM...mmg bnyk cabaran. sebab kite nak jadi muslim sejati, nak diterime masyarakat, nak tuhan sayang, nak masok syurge.tapi at d same time, kite ade naluri untuk cinte & engage sex dgn laki. kalau tgk laki jambu je...terus horny, terus tachycardia, terus hypertension, terus stim.aih
so...due2 bnde ni sangat contra. mmg kite takkan dapat nak blend kedue2nye...

aku pernah jugak nak cube deny being a gay...tapi mmg payah. sebab bile aku pndang je laki, terus stim. even nak sembhyg berjemaah, kalau ade mamat jambu bergesel time sujud, pun dah rase high...aih..apelah aku ni. pelikkan.?? we have such a strong faith in islam, & yet we cannot control our desire.

jadi sekarang ni, d only care hidup yg aku pilih adelah being a normal guy with a normal life. sebab aku tau ini mmg pilihan yg benar walaupun hati aku mmberontok. insyaallah lepas abis practical nnti, aku carik girlfren & kawin cepat2 & buat anak bnyk2...hehe. tapi at d same time, dlm diam2,...aku cuci mate jugak la bile tgk mamat jambu...& kalau aku dpt boifren baru...mungkin aku just hangout dgn die, citer masalah,,,kiss2, hug2 je kot. kalau bini tanye, jawab la tu best fren aku...hahaha. not more than that. (hey...cium & peluk x salah ek....kalau liwat & main penis tu dah mmg salah)... & kalau x tahan sgt2, aku just masturbate sambil layan gay porn.....(ni kirenye selemah-lemah iman la kot)

dan aku tak kate pilihan hidup aku ni adalah yg terbaik...tapi sekurang2nye aku dpt kawal diri aku untuk mnjadi muslim yg OK & at d same time, tak terjebak dgn excessive sin being a gay.mungkin korang kate aku ni menipu & menzalimi bakal bini aku....tp aku rase mmg kite ni obviously menipu masyarakat keliling kite. mcm aku ni...xde la gay 100%. bisex jugak la...cume aku lagi suke penis campared dgn vagina. as long as aku jlnkan tanggungjwb aku kpd isteri & anak2, make aku tak rase aku bersalah. in fact, aku rase itu satu accomplishment yg mantap that i fulfill my responsibility being a real man despite i m gay.

anyway b4 habis; point yg aku nak sampaikan di sini adelah:
1. gay sex mmg salah..(masturbate ke, oral ke, anal ke)...itu mmg satu kenyataan. cume aku faham...mmg kite kadang2 tak tahan..so commit jugak la kan.
2. biar la siqoh/beriman macam mane org tu pun, die still ade possibility to have homosexual desire
3. terpulang kpd individu mcm mane nak control diri masing2. everyone have different strenght.
4. being a gay is not a choice (mmg sejak lahir je...dah suke kat laki..aih) ...but u can choose on how to live ur life. & ur choice will determine ur future...dunia & akhirat.


Penulis kisah diatas merupakan seorang pelajar perubatan di sebuah universiti di Luar Negara.

---------------------------------*-----------------------


Berdasarkan cerita di atas kita dapati orang Melayu islam di Malaysia mengetahui bahawa mengadakan hubungan antara lelaki sebenarnya adalah bercanggah dengan nilai agama, namun bagi menutup rasa syak masyarakat terhadap identiti sebenar, mereka ini sanggup berkahwin dan memiliki anak bagi menutup rahsia nafsu songsang yang dimiliki.

Apabila Anwar selalu mengatakan bahawa beliau ingin membela hak golongan minoriti yang terpinggir, adakah kita terfikir sebenarnya maksud sebenar Anwar ini adalah untuk memberi hak kepada kumpulan ini untuk menikmati hak dan diiktiraf sebagai kumpulan masyarakat normal seperti di barat.

Jesteru itu sebenarnya tiada yang menjanggalkan sekiranya Anwar sememangnya terlibat dalam hubungan tersebut, berdasarkan ciri-ciri yang dimiliki oleh Anwar ibrahim. Dan sekiranya jika kita perhatikan hubungan Anwar dengan beberapa lelaki disekelilingnya sebelum ini, kita dapati terlalu banyak keraguan melibatkan Anwar dan beberapa lelaki tersebut.