Monday, October 11, 2010

Status Gay Anwar ; Bot , Top or Flexi ?

Cuba perhatikan "bahasa badan" Anwar Ibrahim dan cara beliau mengengam erat tangan peminatnya sewaktu sesi lawatan ke London.

Anwar semenjak dari dahulu amat sukakan lelaki yang cantik dipandang, tabiatnya luar biasanya ini dipengaruhi oleh habitat luar biasanya daripada manusia normal.

Jika tidak percaya cuba perhatikan siapa lelaki-lelaki yang pernah dipilih olehnya untuk membantu kerja-kerja parti ataupun pembantu peribadi semuanya merupakan lelaki yang enak dipandang mata.

Namun dikalangan pengamal gay timbul desas desus apakah status sebenar Anwar Ibrahim adakah beliau seorang “Top” atau "Bottom" atau mungkin juga seorang "Flexi".

Teori satu mengatakan beliau memang seorang Top semenjak beliau belajar di MCKK lagi, kehidupan berasrama di kolej lelaki tersebut telah mendedahkan beliau dengan pelakuan hubungan seksual songsang. Dan dikatakan juga Anwar ramai menyimpan lelaki-lelaki simpanan sejak dahulu sehinggalah sekarang.

Manakala Teori kedua pula mengatakan bahawa Anwar sebenarnya Flexi tetapi lebih kepada Top, dikatakan Anwar semenjak di MCKK Anwar pernah menjadi botom kepada pelajar senior di kolej tersebut.

Menurut beberapa lelaki gay yang ditemui, dalam kes hubungan Anwar dengan Mustapha Anes, Anwar - Al Gore dan beberapa kenalan Anwar

dengan lelaki songsang di seluruh dunia, sebenarnya wujud "GAYDAR" Anwar seolah bertindak sebagai botom kepada lelaki-lelaki berkenan.

Sebenarnya adalah tidak mengejutkan jika Anwar merupakan pasangan kepada Mustapha Anes dan AL Gore jika teori kedua mengatakan Anwar merupakan lelaki Gay flexi. Gay Flexi ini merupakan status lelaki gay yang boleh bertindak dalam kedua-dua posisi hubungan seksual.

Cuba kita perhatikan hubungan Anwar dengan lelaki lelaki tersebut dan bagaimana Al Gore cuba menolong sehabis mungkin Anwar Ibrahim hingga sanggup merendahkan dirinya demi Anwar Ibrahim, adakah ia sekadar sahabat biasa atau ada hubungan lain disebaliknya. Dan kita juga tahu Generation Investment Management Group sebuah syarikat milik Al Gore di London telah melantik Anwar sebagai Ahli Lembaga Penasihat Antarabangsa dengan gaji dan elaun yang amat lumayan. Klik sini . Tindakan Al gore ini tidak ubah seperti skandal melibatkan rakan baik Anwar, MR Paul Wolfowitz yang telah melantik kekasihnya Shaha Rieza di Bank Dunia dan mengetuai sebuah yayasan hantu Foundation For Future di Timur Tengah. FFF.

Sementara itu, seorang dari komuniti LGBT ini di sebuah laman gay Fridae bernama Lingzhi menyatakan pada pemerhatiannya Anwar merupakan lelaki Gay Dominan membawa maksud lebih kepada TOP. Kenyat Dan menurut beliau lagi Anwar tidak ubah seperti pemimpin besar di zaman Greek yang sukakan lelaki muda sebagai pembantu peribadi untuk memudahkan melayan nafsu seksualnya.

Hujah Lingzhi ini pula jika diperhatikan ada kebenaranya jika kita perhatikan apa yang dilakukan Anwar sekarang dan seolah Teroi mengatakan Anwar mempunyai status "Top" lebih tepat.

Anwar selalu membawa bersamanya lelaki-lelaki muda untuk menemaninya termasuk dalam program politik seperti tindakan beliau membawa Saiful Bukhari dalam satu kempen di Pulau Pinang pada tahun 2008. Walaupun bila isu liwat meletup beliau cuba menafikan kenal dengan pembancuh kopi tersebut.

Cuba kita perhatikan gambar-gambar di bawah yang diambil dari video siri lawatan ceramahnya keseluruh Negara. Apa yang kita dapat tafsirkan dari gambar tersebut.

No comments: