Thursday, October 28, 2010

Sankara Nair pun pening gara-gara Anwar & KY Jelly


Dalam sesi soal jawab perbicaraan kes liwat Saiful Bukhari, pihak peguambela Anwar Ibrahim beria-ia ingin mendapatkan nota klinikal yang mendedahkan laporan sebenar melibatkan Saiful Bukhari.

Sankara Nair dalam perbicaraan sempat bertanyakan samada pelincir digunakan sewaktu Anwar meliwat Saiful, yang menimbulkan tanda tanya kenapa dia bertanyakan kepada Dr. Razali.

Apabila Dr. Razali menjawab kemungkinan ada, terus Sankara Nair tidak bertanyakan soalan tersebut.

Oleh itu sebenarnya kita dapat rumuskan seolah, Sankara Nair memang sudah mengetahui pelincir KY Jelly memang digunakan dalam hubungan seksual tersebut dan mungkin Anwar sudah memaklumkan kepada dirinya.

Adalah jelas gara-gara KY Jelly peguambela Anwar banyak tersepit di dalam kes liwat tersebut. Sudahlah Anwar terlupa memakai kondom pakai KY Jelly pula sewaktu meliwat.

Walaupun Anwar dan penyokongnya selalu mengatakan bahawa tiada kesan tusukan atau penetrasi ke atas dubur Saiful, malah portal Malaysiakini beria-ia mewawarkan bahawa tiada kesan pada rektum Saiful.

Kalau kisah itu berlaku pada tahun 1999 mungkin Anwar boleh kelentong kepada umum, namun kini tahun 2010 pelbagai alat bantuan seksual wujud dipasaran. Malah dimana-mana sahaja kita boleh dapati alat bantuan seksual seperti KY Jelly dengan mudah dipasaran termasuk kedai 24 jam.

Kerana terlalu inginkan kepuasan seksual akhirnya kini ia menjerat Anwar kembali, Pelincir atau lubricant sebenarnya memang digemari oleh lelaki Gay dalam hubungan seksual kerana ia direka khusus untuk meningkatkan kenikmatan seks anal. Biasanya ia hanyalah sebuah gel lebih pekat daripada cecair dan kepekatan inilah lebih disukai kerana ia dapat membantu memudahkan proses hubungan intim.

Manakala pasangan pula tidak akan mengalami sebarang kecederaan sewaktu proses intim berlaku. Dan KY Jelly memang disyorkan oleh banyak pihak berkaitan sekiranya ingin melakukan anak seks. Klik sini.

Sila baca kembali artikel berkaitan KY Jelly dan kaitan dengan Anwar klik sini.

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI