Wednesday, October 20, 2010

Demi Anwar : Farhash sanggup masuk GYM cantikan body?



Farhash Wafa Salvador dikatakan merupakan jambu terbaru Anwar Klik sini. Pemuda lepasan Universiti Portsmouth itu dikatakan dilantik sebagai koordinator politik Anwar bagi mengantikan Saiful Bukhari pada tahun 2008.

Sebagai ganjarannya Anwar telah memberikan tempat kepada pemuda berasal dari Perak tersebut jawatan Pengarah di dalam Syarikat Qaswa Auto milik Azmin Ali, syarikat yang menjual kereta import mewah di Taman Tun Dr. Ismail Kuala Lumpur.

Farhash sewaktu belajar di London merupakan President Of Anwar Ibrahim Club United Kingdom.

Dahulunya beliau merupakan seorang Chubby namun selepas diambil bekerja dengan Anwar Ibrahim pada tahun 2008, beliau memang memahami apa yang paling disukai oleh Anwar Ibrahim.

Jesteru itu, pada tahun 2009 beliau telah mendaftarkan diri di sebuah kelab GYM yang terletak di Bandar Tasek Permaisuri. Kawasan bandar Tasek permaisuri malah Tasek Permaisuri di Cheras merupakan kawasan "hot" bagi tumpuan kelompok Gay di Lembah Klang.

Malah beberapa restoran di bandar Tasek Permaisuri merupakan lokasi pertemuan golongan tersebut.

2 comments:

Gerakan Timur said...

Salam Ziarah,

Mohon sesama link kan blog memasing agar sama-sama kita henyak fuckatan dan anwar.....yeeehhaaaaaa!!!

http://gerakantimur.blogspot.com

terima kasih.

Anonymous said...

Salam

Fitnah itu dosa nya lebih besar dari membunuh.... ingat tu

setahu aku dia seorang yg komited dan gigih dari kecil lagi, ketika menuntut, ketika bekerja hatta sesama rakan pun dikenali ramai.

kerjaya itu hasil dari usaha titik peluhnya sendiri. memang siapa pun tak boleh nafikan....
bila kita buat sesuatu kerja tentulah ada hasilnya bagi orang yang berusaha melainkan orang tu tahu mencari kesalahan org lain je dan tak berusaha....kalau aku nak bekerja dgn syarikat besar yg lain dalam malaysia ni sekali pun, aku tetap akan berusaha sampai aku dapat....

misal kata kalau kita diamanahkan sesuatu tugas utk dilakukan, tapi tak perform ape gunanya....buat abih beras jer

Bab GAY ni ko memang silap besar...
Mana mungkin org yg sasa, tegas, dan background yg elok boleh jadi GAY... kelakar betul....jgn nak mengada-adakan cerita... nak tau gay ke tak, pegi berdepan dgn dia sendiri...

JAMBu... mana ada jambu nak pegi mengabih masa dkt jim... baik pegi kawan dgn saiful tu...

ingat... ALLAH itu maha melihat dan maha mengetahui apa yg dizahirkan manusia di atas muka bumi ini...