Wednesday, September 22, 2010

Anwar, David Beckham dan Urutan Seksual


Gara-gara pemain Bolasepak LA Galaxy David Becham awal minggu ini mengunjungi sebuah pusat urutan Thai lewat malam telah menyebabkan ia menarik perhatian media. Ia menjadi tumpuan kerana ia berlaku di saat isterinya Victoria sedang berada di Britain, dan Pusat urutan tersebut merupakan pusat urutan yang menawarkan urutan bantuan seksual " Happy " sebagai pengakhiran urutan. Klik Sini.

Peminat LA Galaxy juga mempersoalkan apa motif Beckham mendapatkan urutan tersebut sedangkan pihak LA Galaxy sudah menyediakan khidmat pakar Fiseoterapi kepada bekas bintang bolasepak Manchester United dan Real Madrid tersebut.

David Beckham dalam satu temubual pernah mengakui bahawa dia adalah lelaki metroseksual, sebagaimana penyanyi Latin Rikcy Martin yang sebelum ini pernah mengemparkan dunia hiburan apabila mengaku merupakan seorang Gay.

Lelaki Metroseksual memang sukakan kecantikan dan penampilan yang elegan. Disebabkan itu SPA ,Urutan, mandian Scrub, rawatan kulit dan muka bukanlah suatu yag aneh pada lelaki jenis ini.

Namun yang menjadi masalahnya majority lelaki Metroseksual lebih cenderung kepada pelakuan hubungan sejenis dan biseksual. Dari Elton Jonh , Ricky Martin, Adam Lambert hinggalah kepada pemilik MTV, semuanya merupakan lelaki metroseksual yang meminati hubungan sejenis dan pengamal biseksual.

Di Malaysia Anwar dan Azmin Ali juga dikatakan termasuk di dalam kelompok ini, cuba perhatikan penampilan Anwar Ibrahim dan Azmin Ali, isteri mereka pun kalah dengan penampilan mereka yang terlalu elegan.

Sebagaimana lelaki meteroseksual lain Anwar dan Azmin juga begitu sukan urutan dan Scrub.Malah Anwar mempunyai tukang urut peribadi sendiri bernama Rashid dan pernah menjalinkan hubungan sumbang tatkala Wan Azizah berada berjauhan, seperti pernah didedahkan oleh bekas Setiausaha politiknya Ezam Mohd Noor.

No comments: