Friday, July 2, 2010

Anwar dan Al Gore miliki naluri seksual ganjil

Dua sahabat baik ini memang intim dan sentiasa bersama merencanakan kerjaya antara satu sama lain, Perkongsian pintar maklumat dan isu menyebabkan nama kedua mereka terkenal sebagai tokoh pemanasan global dan tokoh demokrasi. Sentiasa berkongsi apa sahaja isu berkaitan, namun hari ini kita mengetahui bekas wakil presiden dan wakil Perdana Menteri di Amerika dan Malaysia ini juga berkongsi sesuatu yang aneh iaitu mempunyai naluri seksual yang ganjil.

++++---++++

Di tengah panasnya laporan media terhadap Anwar kerana permohononan maafnya kepada Yahudi di Amerika. Secara tiba-tiba laporan mengenai sabahat baik Anwar juga tersiar dibeberapa laman di Amerika termasuk di Washington Post akhbar yang sama yang menyiarkan kisah Anwar dan Yahudi.

Menurut laporan media di Amerika semalam Polis Portland di negeri Oregon dilaporkan membuka semula penyiasatan terhadap dakwaan serangan seksual ke atas seorang tukang urut wanita oleh bekas Naib Presiden Amerika Syarikat (AS), Al Gore yang berlaku pada tahun 2006 lalu, lapor akhbar New York Post semalam.

Langkah itu diambil ekoran susulan laporan akhbar National Enquirer minggu lepas yang menyiarkan laporan mengenai seorang tukang urut dikenali sebagai Molly Hagerty yang mendakwa Gore, 62, pernah mencabul wanita itu di sebuah bilik di Hotel Lucia di Portland.

Menurut laporan Agensi pihak berkuasa mengesahkan mereka memang mengetahui dakwaan tersebut ketika akhbar tabloid terkenal itu menyiarkan kisah wanita berkenaan yang kemudian didedahkan oleh National Enquirer sebagai Hagerty, 54.

Hagerty menggelar Al Gore sebagai seorang yang ganjil.

Wanita itu kemudiannya dilaporkan mempunyai rakaman video dan bukti asid deoksiribonukleik (DNA) bagi menyokong dakwaannya.

Sebaik sahaja kisah tersebut disiar, pejabat pendakwa daerah dan polis Portland telah mengeluarkan kenyataan yang Hagerty pernah membuat laporan pada 2006 tetapi menarik balik pada 2007 sebelum membuat kenyataan pada 2009 yang mengganggu siasatan.

Editor Eksekutif National Enquirer, Barry Levine memberitahu akhbar The Washington Post, pihaknya tidak membayar satu sen pun kepada Hagerty untuk mendedahkan kisah itu untuk diterbitkan pada 23 Jun lalu walaupun dia ada meminta AS$1 juta (RM3.2 juta).

Itu kisah di Amerika di Malaysia rakan baik Al Gore- Anwar Ibrahim juga dihadapkan ke Mahkamah juga gara-gara salahlaku seksual. Kesilapannya ialah tersilap memancutkan air maninya ke tempat yang salah bagi kaum lelaki. Itulah keganjilan perwatakan yang ada pada sahabat baik Al gore ini. Nampaknya tidak ada beza antara dua sabahat baik ini, terlalu obses dengan seksual ganjil.
2 comments:

Megat Alam Gempita said...

Al Gore juga sebenarnya Gay dan Biseksual. Beliau telah bercerai dengan isterinya tak lama dulu. Insya Allah akan terdedah nanti. namun harap ada pihak segera membongkarnya nanti.

Shahnon said...

the common in both men, they love "shitty" things..