Tuesday, June 1, 2010

Anwar Ibrahim : Dilema seorang Gay Muslim


Pengikut fanatik Anwar selalu mendakwa bahawa mana mungkin Anwar sukakan lelaki, kerana dia sendiri sudah mempunyai anak hasil dari hubungan dengan Isterinya Datin Seri Azizah. Pada kelompok fanatik Anwar, seseorang lelaki yang sudah beristeri tidak mungkin akan menjalinkan hubungan dengan lelaki lain. Inilah pemikiran fundamental kelompok ini yang juga wujud disekeliling masyarakat kita.

Sebab itulah ada dikalangan masyarakat Melayu mengatakan tuduhan Anwar meliwat Saiful merupakan suatu konspirasi, dan segala tuduhan adalah satu perancangan di pihak lain untuk menjatuhkan kerjaya politik Anwar Ibrahim.

Kalau kita amati dan meneroka dunia hubungan sejenis ini, ia merupakan suatu alam sungguh rahsia sehingga wajar dipercayai oleh masyarakat berfikiran normal. Masyarakat sebelum ini hanya mengetahui golongan yang suka kepada lelaki hanyalah terdiri daripada golongan Mak Nyah dan Pondan yang semakin hari semakin bersepah wujud di kalangan masyarakat Melayu.




Namun trend hari ini mendedahkan golongan yang meminati lelaki ini sebenarnya datangnya dari pelbagai watak dalam masyarakat, dari orang politik, profesional ataupun agama, semuanya berpotensi merupakan kelompok yang tergolong di dalam kumpulan tersebut sekiranya mereka terlibat awal dengan nasfu luar biasa samada disekolah ataupun institusi pengajian.

Kewujudan media baru di Malaysia hari ini, sedikit sebanyak mula mendedahkan rahsia sebenar habitat atau pelakuan kumpulan tersebut.

Cuba kita amati kisah sebenar remaja dibawah ini yang diluahkan di sebuah laman gay tempatan ;-


hi semua...
tgh buat ape tu?
kalau tgh tgk porn tu, why not stop kejap & bace tulisan aku ni...
atau paling lemah pun...tgh streaming porn tu...mai la bace skjp...hahaha. streamyx kadang2 lembab...hampeh tul.

aku rase tak semue chatters yg ade kat sini jenis \"liar\"...ramai je yg baik2, yg tak pernah engage sex dgn mane2 laki,in fact, ramai je yg tak pernah usik penis laki lain...kirenye takat self servis je...haha.

aku ni melayu muslim...datang dari family yg baik2, dibesarkan dlm neighbourhood yg baik...kawan2 kat keliling pun baik2 belake. tp entah kenape la aku ni gay...aih. mmg tuhan nak uji aku...taruk nafsu yg \'special\' kat aku.so, bile masturbate je...layan gay porn. fanstasy laki classmate aku..takpun lecturer aku... pastu stimulate anus jugak.
pergh...sedap gile bile orgasm. hahaha.

aku tulis article ni...bukan la sebab aku nak ajak korang insaf (sebab kalau iye..nanti korang taknak bace,pastu pikir aku poyo).i just want to speak up for those having the same dilemma, ...that u are not alone...there r so many like us.

aku tak kisah jadi gay...sebab dulu2 aku dah penat depress & denial, tp tak kemane jugak...last2 masturbate jugak.tapi at d same time, aku tak berani nak engage sex dgn mane2 laki...bnyk je org yg pernah nak cube fcuk aku...tapi bile die start rabe je peha aku...berketar jantung aku. terase mcm arasy & mimbar tu nak tumbang...dpt rase tuhan akan murke ...mungkin sebab iman ni masih kuat kut...harharhar...dan aku tak pernah pun bagi tau sape2 yg aku ni gay...tak dapat bayang kan kalau family aku tau yg aku ni gay...mesti diorg kecewa dgn aku...apetah lagi mesti family aku malu dgn sedare mare yg lain...ingat ek...name family kite kene jage jugak. diorang ni darah daging kite...huhu. in fact bile aku tulis kat sini pun, korang bukannye kenal sape aku...jadi berani la aku bukak pekung dada ni.

just ingat..kite ni org melayu,..melayu muslim (bagus tul perlembagaan agung ni...ni nak jage org melayu)..dan isu homosexual ni adelah taboo....i think none of us pernah borak2 pasal homoseks dgn parent ke...adik beradik ke...cikgu ke...jiran ke..betul tak? jadi bile timbul je isu ni dlm masyarakat...sumer org mcm duk diam2 je. cam takut nak discuss lebih detail....make muncullah website2 gay melayu underground seperti laki untuk lelaki ni....hahaha..(jgn korang pegi buat gay melayu parade kat depan KLCC tu sudah...confirm kene sebat...nanti tibe2 ade LGBT cawangan malaysia pulak)

menjadi seorang GAY + MUSLIM...mmg bnyk cabaran. sebab kite nak jadi muslim sejati, nak diterime masyarakat, nak tuhan sayang, nak masok syurge.tapi at d same time, kite ade naluri untuk cinte & engage sex dgn laki. kalau tgk laki jambu je...terus horny, terus tachycardia, terus hypertension, terus stim.aih
so...due2 bnde ni sangat contra. mmg kite takkan dapat nak blend kedue2nye...

aku pernah jugak nak cube deny being a gay...tapi mmg payah. sebab bile aku pndang je laki, terus stim. even nak sembhyg berjemaah, kalau ade mamat jambu bergesel time sujud, pun dah rase high...aih..apelah aku ni. pelikkan.?? we have such a strong faith in islam, & yet we cannot control our desire.

jadi sekarang ni, d only care hidup yg aku pilih adelah being a normal guy with a normal life. sebab aku tau ini mmg pilihan yg benar walaupun hati aku mmberontok. insyaallah lepas abis practical nnti, aku carik girlfren & kawin cepat2 & buat anak bnyk2...hehe. tapi at d same time, dlm diam2,...aku cuci mate jugak la bile tgk mamat jambu...& kalau aku dpt boifren baru...mungkin aku just hangout dgn die, citer masalah,,,kiss2, hug2 je kot. kalau bini tanye, jawab la tu best fren aku...hahaha. not more than that. (hey...cium & peluk x salah ek....kalau liwat & main penis tu dah mmg salah)... & kalau x tahan sgt2, aku just masturbate sambil layan gay porn.....(ni kirenye selemah-lemah iman la kot)

dan aku tak kate pilihan hidup aku ni adalah yg terbaik...tapi sekurang2nye aku dpt kawal diri aku untuk mnjadi muslim yg OK & at d same time, tak terjebak dgn excessive sin being a gay.mungkin korang kate aku ni menipu & menzalimi bakal bini aku....tp aku rase mmg kite ni obviously menipu masyarakat keliling kite. mcm aku ni...xde la gay 100%. bisex jugak la...cume aku lagi suke penis campared dgn vagina. as long as aku jlnkan tanggungjwb aku kpd isteri & anak2, make aku tak rase aku bersalah. in fact, aku rase itu satu accomplishment yg mantap that i fulfill my responsibility being a real man despite i m gay.

anyway b4 habis; point yg aku nak sampaikan di sini adelah:
1. gay sex mmg salah..(masturbate ke, oral ke, anal ke)...itu mmg satu kenyataan. cume aku faham...mmg kite kadang2 tak tahan..so commit jugak la kan.
2. biar la siqoh/beriman macam mane org tu pun, die still ade possibility to have homosexual desire
3. terpulang kpd individu mcm mane nak control diri masing2. everyone have different strenght.
4. being a gay is not a choice (mmg sejak lahir je...dah suke kat laki..aih) ...but u can choose on how to live ur life. & ur choice will determine ur future...dunia & akhirat.


Penulis kisah diatas merupakan seorang pelajar perubatan di sebuah universiti di Luar Negara.

---------------------------------*-----------------------


Berdasarkan cerita di atas kita dapati orang Melayu islam di Malaysia mengetahui bahawa mengadakan hubungan antara lelaki sebenarnya adalah bercanggah dengan nilai agama, namun bagi menutup rasa syak masyarakat terhadap identiti sebenar, mereka ini sanggup berkahwin dan memiliki anak bagi menutup rahsia nafsu songsang yang dimiliki.

Apabila Anwar selalu mengatakan bahawa beliau ingin membela hak golongan minoriti yang terpinggir, adakah kita terfikir sebenarnya maksud sebenar Anwar ini adalah untuk memberi hak kepada kumpulan ini untuk menikmati hak dan diiktiraf sebagai kumpulan masyarakat normal seperti di barat.

Jesteru itu sebenarnya tiada yang menjanggalkan sekiranya Anwar sememangnya terlibat dalam hubungan tersebut, berdasarkan ciri-ciri yang dimiliki oleh Anwar ibrahim. Dan sekiranya jika kita perhatikan hubungan Anwar dengan beberapa lelaki disekelilingnya sebelum ini, kita dapati terlalu banyak keraguan melibatkan Anwar dan beberapa lelaki tersebut.

5 comments:

Wake UP! said...

Tiada dilemma bagi seorang gay. Quran pun menceritakan apa yang menimpa kaum Nabi Luth kerana mengamalkan homoseksual. Apakah itu tidak cukup menakutkan?

Arab nations should have nuclear arms.

tulin bang.. said...

kesimpulan yg aku buat, syok gila jd Gay ni ye, mana tidaknya.. kita kalau dapat tgk pun dah best, bg kaum Gay ni, diaorang siap dpt sembahyang sekali.. uiih.. mcm mana ye? melihat makmum perempuan pun jiwa dah begelora ini siap dpt duduk sebelah.. huh... besar dugaanya buat kaum Gay ni.Tp tu lah.. disebalik nafsu yg songsang kaum Gay ni tuhan kurniakan plak akal yg tajam dan pelbagai lagi bakat yg dahsyat2.

Anonymous said...

itulah namanya dilema...tau salah tapi susah nak tinggal..kan kan..so dunia ini hanya kehidupan hipokrit

Anonymous said...

sokong pandangan penulis..bagi rakyat malaysia, pondan sahaja yang akan main belakang. aku pun gay..susah jadi gay..nak kapel dgn perempuan tak minat...nak cinta dgn lelaki rasa berdosa..cuma nak bgtau...aku dah byk jumpa lelaki yg klu aku bgtau dia gay, mati2 org akan igt aku tipu...so beware

Anonymous said...

Bg golongan mcm kita ni dunia bkn milik kita. Org lain dpt rasa kbahagian di bumi, giler tahap jeles kt sini..!! Tp ingat, byk janji2 Allah utk org yg syahid melawan nafsu ni. 1. Di masyar kita berada dibwh bayangan arasy Allah, sbb kita smemangnya hampir2 mlakukan maksiat dgn kwn2 terdekat tp kita xnk sbb takut Allah, 2. Kita forever bersendirian (bujang) n menangis krn terkenangkan nasib (anugerah ilahi) dan meluahkan perasaan hanya pd Allah (xda org lain blwh diajak sembang psl mslh gay ni, lgpun diorg bkn bleh slesaikn 'mslh' kita ni).. byk la hikmah dsbalik ini semua. Mahir zain bgthu 'dont despair & never lose hope, coz Allah is always by urside insyallah'.. rasa mcm nak tubuhkan persatuan pure islamik utk membela & mberi sokongan utk kita sndiri. nak luahkan prasaan watsup hussein 0168009224